2015. február 05. | 22:24
Legyél te az aréna mestere a hivatalos Far Cry® 4 Arena Master alkalmazással. Gyűjts állatokat és zsoldosokat a saját karámodba és küldd őket csatában a többi Far Cry 4 játékossal szemben.
Far Cry® 4 Arena Master közvetlen összekapcsolható a Far Cry 4 játékoddal, lehetővé téve, hogy megoszd az arénában való fejlődésed és egyedi kihívásokat küldj barátaidnak. Továbbá, a Far Cry 4 arénáját játszva új harcosok válnak elérhetővé az Arena Master alkalmazásban. A döntés a tiéd: játssz a Far Cry® 4 Arena Master alkalmazással, mint egy különálló játékkal, vagy mint egy társ-alkalmazás a saját Far Cry 4 élményedhez.

Világtérkép
Bízd meg zsoldosaidat küldetésekkel, hogy fogjanak el állatokat és toborozzanak harcosokat. De légy óvatos, mert a nyitott világ összes veszélyét megtapasztalhatják, amiképpen két módon érhet véget: tragédiával vagy győzelemmel. A Világtérkép szinkronizálva van a saját Far Cry 4 világtérképeddel, pontosan tükrözve a helyőrségek, harangtornyok és egyebek helyzetét az alkalmazásban.Karám
Szerezz új ketreceket és táborokat, hogy összegyűjtsd és kezeld állataidat és harcosaidat. Vásárolj, adj el, vadássz és toborozz egységeket, hogy aztán csatába küldhesd őket. Új, erősebb egységek válnak elérhetővé, ahogy nagyobb hírnévre és fejlesztésekre teszel szert az Aréna Mestere cím felé.Harc

  • Aréna kihívások:
    Küldd harcosaidat és állataidat a csatába. Állíts fel aréna kihívásokat és küldd el Far Cry 4-et játszó barátaidnak. Keress játékbeli pénzt, tapasztalati pontot és jutalmakat, ahogy egyre több Far Cry 4 játékos játszik kihívásaiddal.


  • Szóló:
    Küzdj meg az MI vezérelte bajnokokkal. Győzd le a legnagyobb harcosokat és válj te az Aréna Mesterévé!A játék ingyenesen elérhető Android és iOS készülékekre!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu