2014. június 14. | 23:08
Az elmúlt kemény, és igen termékeny hét megkoronázásaként emlékezzünk meg arról, hogy ma három éve hoztuk létre a Far Cry Hungarian Community weboldalt, amit most is olvastok - és reméljük még jó sokáig.
Szeretnénk megköszönni minden egyes regisztrált tagunknak és látogatónknak, hogy hozzászólásaikkal, lájkjaikkal és megosztásaikkal és minden egyes kattintásukkal emlékeztetnek minket, hogy van kiért csinálnunk mindezt, valamint, hogy van értelme egy hazai Far Cry közösség létrehozásával fáradozni!

Három évig foglalkoztunk a Far Cry 3-mal, míg végül az idei E3-on hivatalosan is lehullott a lepel a folytatásról. Ezen a héten rendkívüli mennyiségű új dolog derült ki a játékról, de lévén a megjelenésre kevesebb mint fél éven belül sor kerül, az elkövetkezendő hónapokban is megannyi infó, kép és videó érkezése várható, amiknek stabil szállításában ránk továbbra is számíthattok.
Azonban, mint tudjátok, szeretnénk bővíteni jelenleg kéttagú szerkesztőségünket egy újabb fővel, mivel Tib és Én sem érezzük úgy, hogy a jövőben annyi időnk lenne az oldalra, mint a Far Cry 3 megjelenése előtt volt. Így hát ha úgy érzed szívesen fordítanál cikkeket, segítenél az oldalunk tartalmi bővítésében, vagy majd szívesen csinálnál végigjátszást a Far Cry 4-hez, akkor kérünk jelentkezz az uh.chyrcraffuck_off_spam_bot@ofni címen!

Azonban arról se felejtkezzünk meg, hogy három évvel ezelőtt Tib a saját születésnapján vállalkozott az oldal elindítására velem, és habár mostanában kevesebbet ír, az oldal folyamatos fenntartásában és fejlesztésében hatalmas köszönet jár neki. Ezúton is Boldog Születésnapot, Tib!

(Végül egy mellékes közleménnyel zárnám e sorokat, hogy mostantól Cevys helyett Firacen néven vagyok jelen az oldalon.)

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu