2014. június 10. | 11:24

Összegyűjtöttük nektek az új információkat, amik kiderültek az E3 nulladik napján, a Ubisoft sajtóeseményén és sok-sok képpel fűszereztük.
A neved Ajay Ghale, még mindig. A helyzeted a következő: van egy hamis útleveled, némi készpénzed, és egy fegyvered. Aztán pedig... nos, baszhatod. A busz, amin ülsz a Himalája lábai alatt húzódó vadregényes országba vezet, és nem kell öt perc sem, hogy a zsarnoki Pagan Min országának határához érkezve néhány utastársad fűbe (avagy sziklába) harapjon. Már vártak téged.Pagan Min katonái, a Royal Guard, valamint a Golden Path nevű lázadó mozgalom mind meg fogja keseríteni a Kyratban tartózkodásodat, többek között azzal, hogy meg akarnak ölni. Ahogy meg akarják ölni egymást is. Sőt, maga a világ is meg akar ölni! Hatalmas hegyek, szakadékok és folyók, hatalmas ragadozók és még hatalmasabb... elefántok! De ne ugorjunk annyira előre.
A Far Cry 4-ben visszatér a legtöbb klasszikusnak mondható Far Cry fegyver és jármű, de számos újdonság is bekerült, hiszen a Himalája hegyei nagyban kedveznek a vertikális mozgásnak, ami új eszközöket és persze harcmodort is kíván. Íme egy kis ízelítő:
  • Új fegyver: Auto-íjpuska

  • Új járművek: Gyrocopter, meglovagolható elefánt, és visszatér a wingsuit is


Lehetőséged lesz sziklát is mászni egy kilőhető kampóval, amin aztán könnyen felhúzod magadat, de ugyanezzel az eszközzel széles szakadékok fölött is átlibbenhetsz. Olyan új, gyors mozgásformák is bekerültek, amelyekre a Far Cry rajongóknak már rég fájt a foga: képes leszel egyszerre vezetni és lőni, de akár egyik mozgó járműből a másikba átugorni, és eközben gyilkolni. Őrület! Ha pedig már az járna a fejedben , hogy vajon tudunk-e kúszni, sajnos az nem derült ki még, de ha mást nem, egy igen váratlan, de kétség kívül hasznos mozdulatot használhatunk a játékban: a rúgást. Rúgj fel mindent: hordókat, embereket, állatokat, és nem utolsó sorban rúgd el Pagan Min hátsóját. Nem vicc.Azonban nem csak te leszel képes új trükkökre, hanem a környezeted is, sőt, az állatok is. Emlékszel még, mikor a Far Cry 3-ban ha a legkisebb sziklára felugrottál már nem ért el még a legádázabb tigris sem? A Far Cry 4-ben ilyen nem fordulhat elő. Az állatok ugranak, sőt képesek felülről támadni. Képzeld el, ahogy egy párduc a szikla tetejéről a nyakadba ugrik... vagy egy hatalmas sas csap le rád a magasból... vagy éppen egyszer csak elrepül a kiszemelt áldozatoddal!A játékban biztosan található lesz elefánt, orrszarvú, sas, hópárduc, tigris, és persze a méhészborz (amivel már nagyon régóta viccelődnek a fejlesztők).

Co-Op! Ja, hogy már a Far Cry 3-ban is volt Co-Op? Ez más! A Far Cry 4-ben Open World Co-Op lesz, ami azt jelenti, hogy barátaiddal bebarangolhatjátok egész Kyratot, az összes hegyet, völgyet és barlangot (igen, barlangok, bányák is lesznek). Sajnos az egyjátékos sztori küldetései ilyenkor le lesznek zárva, de együtt elfoglalhattok helyőrségeket, erődöket, tornyokat, felfedezhettek romokat, templomokat, és részt vehettek az ún. "adventure zone" küldetésekben is, amiről még nem tudjuk igazán mit takarhat. És persze ki ne akarna barátaival együtt repkedni a hegycsúcsok között, és bombákat dobálni az alattuk legelésző elefántokra, hogy azok megvadulva gázoljanak keresztül egy békés falun? Ugye, hogy! Végül pedig egy személyes reményem, hogy a fent említett "kalandzónák" a pályaszerkesztő integrálást jelentik az egyjátékos módba, ami végtelen mennyiségű küldetést jelentene nekünk! Hogy hangzik?A nap folyamán még több képpel frissítjük galériánkat, és mivel az E3 még csak most kezdődik igazán, készüljetek új előzetesekre és infókra!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu