2014. június 05. | 22:16
A Ubisoft úgy tűnik szépen csendben a nagy játékai elé engedi az újságírókat, hogy még az E3 előtt alaposan letesztelhessék azokat, köztük a Far Cry 4-et - legalábbis erre következtetünk a Gameinformer cikkéből, ami sokat sejtetően ír a november 20-án megjelenő játékról:

A Ubisoft Montreal ezúttal is egy hatalmas nyitott világba ereszti a játékosokat, ahol az egyetlen célod, hogy túlélj. Nem csak hogy maguk mögött hagyták a trópusokat, de igyekeztek az előző epizód minden elemét tüzetesen átvizsgálni, és ahol szükség volt, újragondolni, azokat a részeket, amik nem működtek pedig kidobni. A Far Cry 3 legjobb sandbox elemei ezúttal a kampányokban is megjelennek, így a játékos legalább olyan élvezettel viszi előre a sztorit, mint szabadított fel helyőrségeket, és fedezte fel a világot a korábbi epizódban. Emellett új fegyverek, járművek, utazásmódok, gyilkos mozgásformák, és pár nagy meglepetés is várja a játékosokat.

A Gameinformer június 9-én, az E3 kezdetével egy időben jelenteti meg a Far Cry 4-es borítóval ellátott júliusi számát, melyben 12 oldalas exkluzív beszámoló lesz a játékról. A különleges kiadás borítóját megnézhetitek a cikk folytatásában.


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu