2014. május 16. | 02:16
A Ubisoft a tegnapi nap (ezúton is elnézést a késlekedésünkért) hivatalosan is bejelentette a Far Cry 4 megjelenését - kissé váratlanul, igaz. Túl sok újdonságra persze nem kell számítani, hiszen a szemfüles rajongók már tudhatták egy ideje, hogy az új Far Cry epizód bizony a Himalája szívébe fog minket elkalauzolni. Pontosabban, egy Kyrat nevű fikciós országba, ahol egy igazán zsarnoki király uralkodik... bizonyára megkérdőjelezhető etikai kódexszel.

A Far Cry 3-hoz hasonlóan, visszatér majd sok ismerős elem: őrült gonosztevők, vadállatok és vadászat, no meg persze a lélegzetelállító (bizonyára oxigénhiányos) teljesen bejárható/mászható környezet. Sőt, ha elfáradtunk, elefánton is utazhatunk majd.

A producer, Dan Hay neve ismerős lehet sokaknak, hiszen ő vezette az előző epizód készítését is a Ubisoft Montreali csapatjának élén. Továbbá részt vesz még a fejlesztésben a Red Storm Entertainment, a Ubisoft Toronto, a Ubisoft Shanghai és a Ubisoft Kijev.

De mikor jelenik meg? IDÉN, november 20-án a következő platformokra: PC, PS3, PS4, X360 és Xbox One. A Ubisoft egyik első cross-platform címe lesz. Mozgásban először várhatóan a kevesebb mint egy hónapra levő E3-on láthatjuk majd. A cikk folytatásában csekkold a játék várható borítóját és a Far Cry 3 után is visszatérő karaktert.


Nem gondoltátok volna, de a Far Cry 4 előrendelői (és limitált verziójának vásárlói) megkapják az előző részből ismert Hurk egyjátékos küldetéseit is, sőt, az ő szigonypuskáját is fegyvernek.

Alant pedig a Far Cry 4 várható borítója, rajta a vélhető ellenségünkkel, Kyrat királyával - ti is trendet véltek itt felfedezni, a főgonosz borítón szerepeltetésével?


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu