2014. február 28. | 12:18
Eddig is nyilvánvaló volt, hogy a Ubisoft több stúdiója dolgozik a Far Cry 4-en, ám hivatalos bejelentés híján biztosat nem tudunk. Azonban nemrégiben néhány figyelmes újságírónak feltűnt, hogy a Ubisoft Shanghai Studio Design Managere, Xavier Plagnal LinkedIn profiljában a következő Far Cry epizód Content Manager pozíciójában van feltüntetve. A shanghaii stúdió egyébként a Far Cry 3 készítésében is segédkezett.

Más, jóval konkrétabb hírértéket jelentő pletyka is felbukkant, méghozzá Twitteren, ahol a superannuation nevű bennfentes ejtette el "véletlenül" a következő bejegyzést:
Far Cry 4 a pletykák alapján nagyon unalmas lesz. A harmadik rész áttéve a Himalája és környékére + szörnyek (?)
Ha hihetünk neki, és valóban a Himalája lesz az új epizód helyszíne, akkor korántsem érdemes unalmasnak leírni a helyszínt - elvégre a Himalája nem csak hófödte hegycsúcsokból áll hanem sok másból: rendkívül változatos növény és állatvilág, tűlevelű és szubtrópusi erdők, mocsarak, füves síkságok és persze a hatalmas hegycsúcsok. Jól hangzik? Találtok pár képet is a cikk folytatásában.

Másik érdekes része a twitter üzenetnek a szörnyek. Mire gondolhat? Vadászhatunk a jetire? Ha rá nem is, a térségben található kínai, pakisztáni, indiai, afganisztáni, bhutáni esetleg nepáli katonákkal konfliktusunk akadhat. Ám mielőtt túlságosan beleélnénk magunkat a Mount Everestről való sárkányrepülős ereszkedésbe, jegyezzük meg, hogy a fenti twitter üzenet sem saját információt vett alapul, csupán másokra hivatkozott. Mindenesetre szerintünk jó választás lenne a hegyvidéki kaland a Ubisoft számára, ám ennek ellenére sem kommentálták a hírt.


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu