2014. február 27. | 12:16
Mint sokan észrevehettétek (és Facebook oldalunkon is jeleztük), az oldalunk bő egy hónapig nem volt elérhető. Ennek okai elsősorban a szolgáltatónk huzamosabb technikai fennakadása illetve - legyünk őszinték - lassú problémakezelése voltak. Mostanra azonban sikerült visszahozni magunkat a tetszhalott állapotból, rácáfolva Vaas legőrültebb gyilkossági kísérleteire is.

Ha megölni nem tudott minket, hátráltatni annál inkább: sajnos a váratlan leállás miatt csak az oldalunk egy korábbi, karácsony után készült mentését tudtuk helyreállítani, emiatt számos hír, hozzászólás és új regisztráció is elveszett az internet feneketlen mélységében. Szerencsénkre, a Far Cry 4-es pletykákat tárgyaló cikkünket sikerült helyreállítani, azonban például újévi összefoglalónkat nem - ha valakinek egészen véletlen lenne egy mentése, örömmel fogadnánk.

Továbbá, lemaradtunk több Far Cry sorozatot érintő bejelentés, megjelenés és pletyka közléséről, igaz Facebook oldalunkon igyekeztünk ezekről pár sorban informálni titeket. A következő napokban ezeket igyekszünk pótolni, ahogy több tervezett frissítést is napirendre venni. Nem volt még lehetőségünk a Far Cry 3 legjobb jeleneteit összesítő szavazásunkra sem, így márciusban arra is mindenképp sor kerül - addig pedig ne feledjetek beküldeni jelöléseket rá.

Köszönjük türelmeteket!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu