2013. június 13. | 13:39
A Ubisoft néhány éve létrehozott filmes osztálya, a Ubisoft Motion Pictures újabb sikeres (vagy sikervárományos) játéksorozatokat tervez megfilmesíteni, név szerint az ősszel megjelenő Watch Dogs-ot, Far Cry-t és Rabbids szériákat. A cég ezekkel együtt összesen hat filmen dolgozik, mivel korábban már bejelentésre került, hogy lesz Splinter Cell, Ghost Recon és Assassin's Creed film is - utóbbi már 2015-ös megjelenéssel, főszerepben Michael Fassbender.

Ubisoft többek között azért is alapította meg saját filmstúdióját, hogy elkerülje az olyan filmfeldolgozásokat, mint a Disney Prince of Persia filmje, amiben nem sok köszönt vissza a játékból. A stúdió így kezében tart minden kreatív jogot, és senki sem diktálhatja nekik, hogy épp milyen irányú legyen az alkotás. Jean-Julien Baronnet, a Ubi Motion Pictures vezérigazgatója szerint a filmek önállóan is működőképesek lesznek, korábbi játékokból nem fognak történetet átemelni, csak karaktereket, és az univerzumot úgy általában: "Ezek nem adaptációk. Egy teljesen új történetet készítünk, kivétel nélkül".

Míg a Watch Dogs és Far Cry filmekről egyelőre nincsen bővebb hírünk, a The Rabbids filmről tudjuk, hogy a Hupikék Törpikék filmhez hasonlóan élőszereplős lesz, míg a főszereplő nyuszik CGI karakterek lesznek. Kérdés, hogy melyik Far Cry játékot láthatunk majd filmen? Adná magát, hogy kihasználják Vaas népszerűségét, és ahogy láttuk több kisfilmben, az őt alakító Michael Mando mindenféle animáció nélkül is jól adja a figurát.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu