2013. április 08. | 16:29
Úgy tűnik az XBox.com listázása leleplezte a Far Cry 3: Blood Dragon-t, mint egy különálló játékot. Az új információk szerint a május elsején debütáló játék futtatásához tehát nem lesz szükség a Far Cry 3-ra.

Lássuk a hivatalos leírást:
A Far Cry 3: Blood Dragon az maga A legütősebb kiberlövöldözős FPS, ami egy bizarr, nyitott világú szigeten játszódik tele gonoszsággal. Üdv a 80-as évek VHS filmjeinek jövő-víziójában: 2007-et írunk, és te vagy Rex Colt őrmester, egy Mark IV-es kiberkommandós, aki egy elszabadult kiborg sereg ellen harcol. A küldetésed: szerezd meg a nőt, végezz a rosszakkal, mentsd meg a világot. Tapasztald meg a VHS-korszak nukleáris jövőjének minden kliséjét, ahol kiborgok, vérsárkányok, mutánsok és Michael Biehn (Terminátor, A bolygó neve: Halál, Elit kommandó) találkoznak.

Úgy tűnik, az eredeti Far Cry 3 finom film és játékkritikáját egy új szintre emelik a Blood Dragonban, viszont kérdéses, hogy a közönség mennyire vágyik a VHS korszak legendáihoz való visszatéréshez. A Ubisoft részéről semmi hivatalosat nem kaptunk eddig egy semmitmondó videón kívül, addig is megtekinthetitek a kiszivárgott képeket a galériánkban.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu