2013. január 20. | 22:38
Túléltünk egy világvégét, majd beköszöntött a 2013-as év és lassan topogunk az első hónap vége felé. Hogy a színfalak mögött mivel is telik a szerkesztőség élete? Családdal, munkával/tanulással és persze a Far Cry 3 játékkal! ...no meg persze egy kis weboldal reszeléssel

  • Minden látogatónak ajánljuk a "Közösségi hírek" menüpontunkat, ahol többek között a lassan rendszeressé váló GameNight-ról is a legfrissebb infókat lehet begyűjteni!

  • Minden új vagy nem rutinos játékosnak ajánljuk figyelmébe a Far Cry 3 >> Infó-Center >> Játékmenet menüpontjában megtalálható teljes SKILLS és CRAFTING leírásunkat, amivel jelentősen megnő a túlélés esélye!

  • Platform kijelzése: Hogy könnybben tájékozódhasson mindenki, hogy ki milyen platformon játsza a Far Cry-t, a fórum üzeneteknél és hírek hosszászólásaiban az alábbi 3 logó közül látszik majd az a kiválasztott, amit a profilotok beállításában a "Far Cry platform" alatt megjelenítésre szántok.

  • Játékosnév kijelzés: Hogy többjátékos módot kedvelők még könnyebben rátaláljanak egy számukra szimpatikus FCHC tagra, a profilotok beállításában megadhatjátok játékos neveteket, mely elé (ha a platformot is beállítottad) az aktuális platform hálózat logója is kikerül:

  • Ha a fórumban egy olyan hozzászólást találtok, mely bármi módon segítséget nyújtott, akkor (és csak akkor) a köszönő válaszok írása helyett használjátok a bejegyzésben található gombot. Hogy ki mennyire segítőkész és kinek mennyi segítséget nyújtottak, az a felhasználói profilokban megtekinthető!
    Ennek bevezetésével jelezzük, hogy a jövőben a csak "köszönöm ez bejött" és hasonló HSZ-eket jelzés nélkül töröljük!

  • Továbbra is rendelkezésére áll minden tagunknak a képeslap küldésének lehetősége, mellyel bármelyik ismerősünknek kedveskedhetünk

  • A játék Multiplayer részében már néhány napja elérhető az Arany (Golden Tier) kategóriájú Playlist is, amiben a legjobb, hivatalosan elismert, felhasználók által készített pályák találhatóak.

  • Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre! Milyen tartalmakat szeretnétek még látni/olvasni az oldalon? Válaszoljatok az új fórumtémánkban, ide kattintva.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu