2012. december 08. | 21:22
A Far Cry 3 Multiplayer módjának habár van 10 alap pályája, amit a Ubisoft Massive csapata készített, rendelkezésünkre van bocsájtva egy nagyszerű pályaszerkesztő is, ami gyakorlatilag új pályák véget nem érő sorát jelenti.
Az összes Multiplayer-re jóváhagyott pálya először a Bronz kategóriába kerül, majd a játékosok megfelelő értékelései után a jobb pályák a Silver azaz Ezüst kategóriába kerülnek. Ezen felül van a Gold - Arany kategória, amibe csak azok kerülhetnek, amelyek hivatalosan a Ubisoft által jóváhagyottak. Utóbbiba eddig egyetlen pálya sem volt értelemszerűen, hiszen most jelent meg a játék, éppen ezért a Ubisoft most arra kér minket hivatalos fórumán, hogy jelöljük a kedvenc Ezüst kategóriás pályáinkat, hogy bekerülhessenek a hivatalos, Arany pályalistába.

Ha van egy saját, jó pályád, vagy ismersz jó pályákat az Ezüst listáról, akkor jelentkezz be a Ubisoft fórumára és írd be a pálya nevét, valamint a platformot, amin játszottad. PS3 és X360 pályákat itt ajánlhatsz, PC-re pedig ide kattintva.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu