2012. október 30. | 16:26
Nem sokat tudunk Hoyt egyik legrangosabb katonai parancsnokáról. A német származású Sam nem bízik senkiben, de még azok a legkeményebb zsoldosok is tartanak tőle, akik bejutottak Hoyt seregébe - ez viszont sokatmondó.

Hoyt táborának sötét utcáiban olyan pletykák keringenek, miszerint ő egy igazán veszélyes pszichopata. Szülei háborús bűnösök, akiknek leírhatatlan tetteit még magát Joseph Goebbels-t is sokkolnák. Sam összes tetoválása tartalmaz egy keveset az áldozatainak véréből. Arról is hírhedt, hogy kibelezi az áldozatait: a végtagokkal kezdi, majd hosszú órák alatt végighalad a testen. Röviden, Sam-ről legendák szólnak.

Hoyt Volker apja egy dél-afrikai bányászati mágnás volt. A kegyetlen és szadista apa nevelése oda vezetett, hogy Hoyt megfogadta, legyőzi őt. A piaci dolgokat figyelve hamar rájött, hogyan termelhet profitot. Hoyt kezdett egyre feljebb jutni a vállalati ranglétrán és folyamatosan aláásta a konzorcium fejének hatalmát, majd megölte őt az egész család előtt.
Hoyt saját üzletét a semmiből építette fel és reményei szerint a Rook-Szigeteken alapozhatja meg azt... a hely pedig tökéletes arra, hogy törvényeket kikerüljék. Idővel nemzetközi üzleti hálózatot épített ki és mindazok, akik vele dolgoztak, fejet kellett hogy hajtsanak a Hoyt saját szabályainak.
Ha szeretnél csatlakozni a vérszomjas hadseregéhez, akkor a Hoyt szigetének szabályai egyszerűek: "Először is... Megvédeni az árutam. Lehet őket baszogatni, de csak módjával. Másodszor, megölni minden bennszülöttet. És végül, az összes bevétel - az enyém."

További információk a Far Cry 3 karaktereiről az Infó-Center menüpontban!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu