2012. szeptember 26. | 07:41
Számos rajongót foglalkoztat a téma, hogy vajon mekkora méretű lesz a Far Cry 3 világa?! Úgy néz ki, most erre fény derül és ráadásul bizonyítékkal alátámasztva!
Először is tudjuk, hogy a PAX Prime-on látható demó a sziget északi felén van, amit az 1. képen pirossal jelöltünk meg. Második lépésben ezt a területet 1 egységnek véve és ez alapján felosztva a térképet a 2. képen látható elrendezés tárul elénk. És igen, Jamie Keen-nek igaza volt! A bemutatott terület az egésznek csak az 1/20 része volt!
A harmadik képen pedig számos objektum meg van jelölve úgy mint pl. az adótornyok, őrhelyek, vagy éppen a fontosabb helyek.


A Monkey Business Pack sem merült feledésbe, hisz' új infókkal leptek meg minket! Az hogy ez kit hogy érint, az már kérdéses... A GameStop webáruházban előrendelt csomagban plusz tartalom lapul majd, méghozzá a Gamebomb.ru információi szerint pár extra küldetés erejéig. Persze csak a PS3 és az Xbox 360 tulajdonosok számára.
A Monkey Business Pack négy extra singleplayer küldetéseiben lesz, ahol a játékosnak a robbanóanyagot szállító majmokkal kell dolgoznia. Az, hogy a csomag multijához tartozó a 2 extra meccs végi alázási módon kívül esetleges még milyen extra tartalom várható, az nincsen megerősítve.

Bár az Ubisoft elég erős fejlesztői háttérrel rendelkezik a Nintendo legújabb konzoljához, Henry Guy nyilatkozata szerint a cég egyelőre nem tervezi a közkedvetl FPS-ük átiratát a Wii U-hoz.

Keményen dolgoznak a fejlesztők az asztalaik mögött, hiszem egy lógást nem ismerő, kemény főnök tekint rájuk a nap minden percében

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu