2012. szeptember 19. | 18:55
A legfrissebb kiszivárgott információk szerint az előzőleg 2012 nyarára tervezett zárt multiplayer bétateszt szeptember 26-án fog kezdődni és egészen október 10-ig tartani. Azonban, ellentétben az eddig közölt információkkal, Xbox 360 és Playstation 3 mellett a PC tulajdonosok is részt vehetnek a Far Cry 3 zárt bétájában.

Két pályát lehet majd kipróbálni (Mudslide, Subpen) mind Firestorm, mind pedig Domination játékmódban. A teszt során élesben kipróbálható lesz a "Kódfeltörés" (Decoding) funkció is, ami azt jelenti, hogy a pályákon lehet találni majd pendrive-okat, amik kódjainak feltörésével különleges fegyvereket kaphatnak a játékosok. Ahogy majd a kész játékban, most is te választhatsz majd több mint 30 fegyverből, tucatnyi tartozékból és perkekből, hogy létrehozz teljesen egyedi fegyverkiosztásokat. Egy későbbiekben elérhetővé váló weboldalon lesz lehetőségetek ezek beállítására, módosítására is.

Arról viszont nincs információnk egyelőre, hogy hogyan lehet bejutni a bétába, de valószínűleg már csak idő kérdése, hogy hivatalosan is leleplezzék azt és ezek a lényeges információk is kiderüljenek.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu