2012. augusztus 21. | 15:38
Vasárnap véget ért a 2012-es Gamescom, ami sok újdonságot tartogatott a Far Cry 3 rajongóinak is. Először mutatták be itt a játék nyitott világát, amit a helyszínen levők akár ki is próbálhattak. Továbbá, játszhattak még a 2012-es E3-on bemutatott küldetéssel, vagy a multiplayer Firestorm játékmódjával is, de akik ellátogattak Köln-be, akár szemet vethettek a pályaszerkesztőre is, amire nekünk egyelőre csak egy pillantás jutott.

Számos új kép is felkerült a netre a rendezvény során, ami a mai nap még eggyel kettővel bővült, így a screenshot album már 51 képpel büszkélkedhet.

A Far Cry 3 készítői kitettek magukért a rendezvényen, mert legalább 8 jelölést kaptak, mint például a rendezvény legjobb játéka, vagy a legjobb lövöldözős játék. Ezekből többet díjra is váltott, így az egyik (ha nem a legjobban) szerepelt játéka volt az eseménynek. Ezúton is gratulálunk nekik!

Friss.: Még egy új képpel bővült a galéria! És ne feledjétek, hogy csütörtökön kezdődik a Fanexpo Canada, ahol a FC3 szintén jelen lesz!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu