2012. augusztus 11. | 10:36
Ha nem is az őrült karakterrel, de Michael Mando-val, aki nem csak a hangját adja a figurának, de arckifejezéseit, testi mozgásait is. A Platform32 készített vele egy barátságos interjút, amelyet a hír folytatásában nézhettek meg, és olvashatjátok el a tartalmát magyarul.

Érdekesség még, hogy a videó végén bevágott jelenet a 2011-es E3 demóból, amikor Vaas újból megkérdi tőlünk az őrület definícióját, ezúttal kissé más. Egyrészt grafikailag sokat fejlődött azóta, másrészt Vaas máshogy néz ez alkalommal. A cikk végén láthatjátok az összehasonlítást.


Sokan egy pszichopata gyilkosként ismernek. Ki az igazi Michael Mando?
Olyan személy vagyok, aki mindig a válaszok után kutat, és keresi az egyensúlyt az életben.


Egy igazán őrült karaktert mutattál be nekünk. Vaas eljátszásához honnan merítettél ihletet, inspirációt?
Mikor a meghallgatások voltak, elég kemény időszaka volt az az életemnek. Rengeteg fájdalom gyűlt össze bennem, és többek között ez adott erőt hozzá.


A wikipedia oldaladon olvasható, hogy a húszas éveidben meglőttek téged egy banda lövöldözés közben? Az hogy ilyen erőszaknak lettél kitéve, lehetett az inspiráció egyik forrása Vaas-hoz?
Valahol olvastam, hogy minden amin keresztül mész életedben a tudatalattidban eltárolódik örökké. Nem tudom, hogy igaz-e, de úgy hangzik, hogy akár az is lehet. Biztos vagyok benne, hogy színészként, vagy bármilyen emberként mindig felhasználod az életedben szerzett élményeket.


Nyilván a forgatókönyvből dolgozol többnyire, de a Ubisoft hagy neked valamennyi szabad mozgásteret?
Nagyon szerencsés voltam, mert azt akarták, hogy egy nagyon személyes karaktert hozzak létre. Az írók remek munkát végeztek, ami egy nagyon jó alapot jelentett, és sok szabadságot is kaptam improvizációra, hogy néhány dolgot megváltoztassak, pl a szöveg felépítését illetően.


Vaas megformálását sokan Heath Ledger Joker alakításához hasonlítják. Milyen érzéssel tölt el, hogy egy ilyen ikonikus színészhez és figurához hasonlítanak?
Többször hallottam már ezt az összehasonlítást, és ezért nagyon hálás vagyok.


Van valamilyen tanácsod nézőinknek, akik talán színésznek készülnének a játékiparban?
Dolgozz keményen kívül és belül is, valamint tartsd szeretetet a szívedben. Ez olyan szomorúan hangzott. *nevetés* De ez az igazság.


Úgy hallottam folyékonyan beszélsz franciául? Igaz, hogy nemrégiben újraszinkronizáltad Vaas összes szövegét franciául?
*hosszú hatásszünet* Igen.


Most, hogy végeztél a Far Cry 3-al, várhatunk tőled új filmeket vagy játékokat a közeljövőben?
Szerződésem van, amelyről nem igazán beszélhetek még, ami miatt el kell utaznom egy országba pár napra forgatni. Aztán kiadunk egy klippet a báttyámmal, aminek a címe "Gone". Még ősz előtt kikerül a netre, amibe sok munkát és szívet beletettünk. Egy rövidfilm is ki fog jönni "Abyss of the Mind" címmel. Van még néhány projekt, amik még nem lettek kiadva, mint a Rose by Name, Cobu, The Colony filmek, utóbbiban Laurence Fishburne is szerepel.


Nézd meg itt az Abyss of the Mind rövidfilm egy részletét!A játék gyűjtői kiadása egy Vaas bubblehead játékkal érkezik. Nagyon király lehet, mint színész, hogy az arcod szerepel egy játékfigurán, függetlenül attól, hogy mennyire fura is az a figura. Van már sajátod, és hova terveznéd, hogy kiteszed?
A biciklimre tenném, de nincsen biciklim. Nem tudom hova tenném, de mindenképpen szeretnék majd egyet. Tehát Ubisoft, szerezz egyet nekem!


Szerinted lehet Vaas frizurája a legújabb divat?
Nem! *nevetés*


Üzennél valamit azoknak akik elaléltek az alakításodtól, és alig várják, hogy találkozhassanak Vaas-al a Far Cry 3-ban?
Egy nagy köszönöm a sok szeretetért és támogatásért, amit kaptam tőletek. Nincsen annál kielégítőbb egy színésznek, mint amikor a munkáját jól fogadják. Ha nem értetek lenne, Vaas sosem láthatta volna meg a napvilágot, tehát Vaas a tietek. Megint csak köszönöm, remélem élvezni fogjátok a játékot...
Szeretném még bemutatni a barátaimat, akik segítettek a videót elkészíteni, akik a kérdéseket olvasták fel, és a kamerát kezelték.Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu