2012. augusztus 08. | 00:00
Lassan a célegyesbe érve, augusztus 8. és 15. között megrendezésre kerül a Nyereményjátékunk negyedik fordulója, a Képriport!

Válassz ki legalább 3 képet az általunk felsoroltak 50 közül, és adj nekik címet, de nem akárhogyan! Olyan képcímeket várunk, amelyek újságírói stílusban készültek, és nem magáról a játékról szól, amiből a kép van, hanem a kép tartalmáról. Tehát legyen kreatív ötletes, illeszkedjen a kép tartalmához, de hogy pontosan mit látunk rajta azon lehet ferdíteni

A negyedik forduló képeit a hír folytatásában vagy akár a forduló, és a nyereményjáték részletes leírásával együtt a nyeremenyjatek.farcryhc.hu aloldalunkon találhatod meg!

4. Forduló:
Képriport

Időtartam: Augusztus 8. - Augusztus 15. 23:59

Pontozás: A három kötelezően beküldendő címért egyből 15 pontot kapsz (3x5 pont). Ettől persze akár többet is szerezhetsz, mely attól függ mennyire kreatív és riportszerű a címed. A címeket a Far Cry HC szerkesztősége, és partneroldalaink fogják pontozni. A három kötelező címért 60 pontot kaphatsz maximum (3x20 pont).
Küldhetsz be több címet is háromnál, azonban azokért már csak extra +5 vagy levonás -5 pontot kaphatsz, azok minőségétől függően. Tehát csak óvatosan.

A 4. forduló képei:
A képek együttes letöltése tömörített (ZIP) formában:


A válaszok beküldési címe: nyeremenyjatek@farcryhc.hu

Fontos, hogy minden nevezőtől 1, azaz EGY darab email-t fogadunk el, méghozzá az elsőt! Nincs kiegészítés, nincs módosítás! Tehát mindenki jól gondolja meg, hogy mikor, milyen és mennyi kép címet küld nekünk...

A válaszok beküldésének formátuma

Név: XY « Ezen az oldalon regisztrált név

Nyereményjáték 4.rész

kép sorszáma - Kép neve
kép sorszáma - Kép neve
kép sorszáma - Kép neve
...

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu