2012. július 04. | 21:15
Másfél hete kezdődött el a Nyereményjátékunk első fordulója, és július 7-én (szombaton) 23:59-kor véget is ér. Tehát, három napotok van még Like-okat gyűjteni, minél többet, mivel minden egyes Like egy pontot jelent a játékban. Ha ti nem tudtok részt venni az első fordulóban, a későbbi fordulókban nyugodtan csatlakozhattok, és lesz alkalmatok behozni a lemaradást is.

Emlékeztetnénk titeket, hogy hét nyeremény vár gazdára a nyereményjátékunk során, melyek közül már kihirdettünk hármat: 8 Gb-os Pendrive, Póló és egy falikép a játék készítőinek aláírásával. Ezt most kiegészítenénk a negyedik nyereménnyel, egy Far Cry 3-as karabiner designos sörnyitó. Erről a négy nyereményről már láthattok képet a Nyereményjáték aloldalunkon.

Az első helyezett három nyereményt választhat a hétből, a második kettőt, a harmadik pedig egyet. Viszont az utolsó, megmaradó hetedik nyereményt kisorsoljuk azok között akik beneveztek a Nyereményjátékunkba. Minél több fordulóban veszel részt, annál több esélyed van a sorsoláskor is.Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu